Thursday, November 28, 2013

Cum sa ne impresionati?

Posted by Unknown | 11:36 PM Categories:
300x250-tinar


Ei bine, probabil ca asta este o intrebare pe care multe fete si-o pun, "Cum sa ne impresionati?" pe noi baietii. Adevarul este, ca la populatia majora de cocalari care traiesti acum in Romania, este suficient sa le zambesti, iar spiritul lor de macho infierbantat precum un armasar in calduri le spune ca "il doriti".

Da, pentru majoritatea tipilor, chiar si cei necocalari, insa doar superficiali, prima impresie o da imbracamintea. Care observ ca in zilele noastre, pentru majoritatea tinerilor a devenit mult mai importanta decat sa-si puna la treaba singurul neuron pe care l-au primit de la mama natura, si sa faca ceva in viata.

In general, daca doriti sa impresionati un tip ceva mai presus decat un cocalar, incercati sa nu purtati haine, sau mai bine zise, chestii de genu :
Fusta mini lucioasa - Argintiu SSD0572SRperlele noastre1asdada


 Asta este un exemplu clar de ASA NU ! Insa desigur, ca spiritul latin, fierbinte, din aceste vaci, nu le-a putut tine deoparte de aceste tinute scarboase.

In alta ordine de idei, daca doresti sa nu impresionezi un cocalar care e mai prost decat un copac dar care are bani, si doresti sa impresionezi clasa de baieti mai de sus, cei cu "gusturi fine", atunci acestea ar putea fi cateva exemple de imbracaminte care i-ar atrage pe cei superficiali:
Fusta scurta cu piele eco - Negru SSD0568CA Fusta scurta cu piele eco - Rosu SSD0568CEFusta mini - Orange SSD0648PO Salopeta cu ml Gri dark

Desigur ca lista poate continua, daca doresti continua mai departe.

Insa, in jungla aceasta numita viata, exista si cateva specimene de masculi , care nu pun accentul asa de mult pe imbracaminte, si incearca sa vada ce este in interiorul tau, pentru ei nu va trebui niciodata sa te imbraci intr-un fel anume ca sa te placa, sa porti 5 straturi de var si vopsele pe fata, pentru ca ei isi doresc perfectiunea, sau sa-ti rupi picioarele zi de zi pe tocuri, pentru a ii reprezenta in societate.


Eu unul fac parte din acel grup, si cam suntem pe cale de disparitie. Noi preferam sa asteptam ca acea dragoste  sa vina de la sine, sa fie acea "love at first sight", iar atunci cand se intampla, suntem dispusi sa luptam pentru acea dragoste, si sa mergem pana in panzele albe pentru a nu o pierde. Desigur ca nu oferim tot ceea ce o pitipoanca si-ar dori, sau tot ceea ce o fata si-ar dori. Probabil ca nu oferim atata frumusete si incredere de sine sau tupeu precum alte specimene din rasa noastra, insa sentimentele noastre sunt sincere, air voi insemnati pentru noi ceva mai mult decat o pereche de sosete.

120x240-tinarTINAR ofera haine pentru sexul frumos de orice tip, inclusiv pentru acele fete care nu cauta dragostea inca de la 12 ani.




Aboneaza-te AICI la Newsletterul TinaR si afli prima de super oferta de Black Friday TinaR, ca sa-ti cumperi la fix piesele pe care ai pus ochii!

2 comments:

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube