Tuesday, February 4, 2014

Masturbare pe strada in Baia Mare

Posted by Unknown | 12:58 AM Categories:
Stim cu totii ce rol important are femeia in viata unui barbat. Intotdeauna in spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica. Asadar, este un lucru foarte bine cunoscut, faptul ca femeia si-a pus amprenta asupra existentei noastre de barbati, iar toti masculii, sau cel putin majoritate dintre noi, avem o slabiciune cand vine vorba de sexul frumos.

Insa, individul, pe care-l veti vedea in clipul de mai jos, ne dovedeste faptul ca nu are o slabiciune doar pentru sexul frumos, ci si pentru  spatiile deschise. El nu prefera sa stea acasa, in fata unui televizor, monitor, reviste, si sa-si duca corpul in al 9 - lea cer, el prefera aerul liber, atentia oamenilor, si modelele vii.

Desigur, nu este frumos sa radem, sa ne batem joc sau sa ii dorim raul acestui cetatean care doar si-a implinit o fantezie in plina strada, la mai putin de 50 de cm de o doamna, iar acea doamna ar trebui sa se simta flatata de-a dreptul! doar nu gasesti in fiecare zi un asemenea "armasar" care sa stationeze in spatele tau, "tragand frana de mana" la nesfarsit.

In alta ordine de idei, un lucru ca si acesta nu este normal sa se intample ziua in amiaza mare, in centrul orasului. Ma face sa ma gandesc de 2 ori inainte de a iesii din casa cu prietena mea.

Cu siguranta de acum am sa fiu mult mai vigilent in statiile de autobus, si am sa port la mine tot timpul servetele.


0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube