Sunday, November 24, 2013

AfaceriLemn.ro vă stau la dispoziţie!

Posted by Unknown | 2:27 AM Categories:

Care este obiectul care ne stă la dispozitie încă din vremea dinozauriilor? Obiectul care creşte în preajma noastră , este greu de clintit şi a ajutat la evolutia aceste planete? Exact, lemnul, el ne oferă căldură înca de acum mii de ani, el ne-a ajutat să trecem pentru prima dată o apă plutiind, el ne-a fost alături la fiecare descoperire, iar fără el, probabil ca nu ar fi existat viată pe această planetă. Lemnul a fost utilizat de când lumea, în diverse domenii şi activitaţi. Însă în ultimii ani, el a fost acaparat de către noiile invenţii şi tehnlogii. Nimic nu se compară cu design-ul impunător al unei mobile de calitate din lemn masiv, cu dinamica perfectă a unui acoperiş de lemn, cu splendoarea unei vechi corăbii, care-ţi stârneşte o poftă nebună de aventură şi curaj, sau apetisanta lumină a unui şemineu în care ard lemne. Niciodată plasticul, fierul sau orice alt înlocuitor , nu va putea să-i ia locul lemnului. 
AfaceriLemn.ro


Afacerilemn.ro sustine adevărata industrie a lemnului, fiind una sau dacă nu chiar cea mai mare şi puternică bursă la nivel european cu mii de cereri şi oferte pentru: Cherestea, mobilier, panouri masive, placaj, furnir, panel, PAL, MDF & PFL, buşteni, parchet, podele, case din lemn, jucării lemn, europaleti,etc.

Cu toţii ştim că în Romania se află cea mai mare Mafie a Lemnului din Europa, cu toţii suntem conştienţi şi vedem zi de zi că, în această ţară, banul face legea, însa stăm cu mâinile în sâni, şi asteptăm ca Dumnezeu să acţioneze. Eu unul spun STOP! A venit timpul să acţionăm asupra neregulilor şi să susţinem adevărata comoară românească. Aceasta este mina de aur neexploatată de care Romania are nevoie pentru a râzbi în faţa străinilor. Cei de la "Afaceri Lemn" au luat iniţiativa şi au pus la punct bazele acestui site, unde orice doritor poate să adauge un anunţ sau să caute ce fel de lemn doreşte. Aceştia sustin şi promovează firmele serioase şi responsabile din industria prelucrării lemnului, a mobilei precum şi produsele specifice.

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe Afacerilemn.ro  iar o varietate de oportunităţi se vor ivi in faţa ochilor tăi.

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube