Thursday, November 28, 2013

3 Destinatii pentru vacanta de iarna!

Posted by Unknown | 7:17 PM Categories:
Deci, vacanta de iarna batea la usa, iar eu inca nu ma puteam decide ce sa fac in aceasta vacanta. De un singur lucru eram cert, acela ca am sa plec cat mai departe de oras, de galagie, de trafic infernal, de aceeasi oameni pe care ii vad in fiecare zi.

Singura problema era ca fusesem pe ultima suta de metri, si nu aveam nici cea mai vaga ideea unde as putea sa gasesc vacante la preturi mici , care sa ofere tot ceea ce aveam nevoie. Totul pana ce intr-o zi, prietena mea a gasit site-ul E-Avion. Sincer, nu aveam prea mari sperante, cand m-a sunat si mi-a spus ca ei au cele mai bune oferte, dintre toate cele pe care le-am vazut pana acum, dar s-a dovedit a fi contrariul a tot ceea ce credeam. Acestia aveau oferte mult peste asteptarile mele, aveam o gama variata de destinatii pentru vacanta, precum : Amsterdam , Londra , Viena , Barcelona , Praga , Milano , si multe altele...

Cele 3 destinatii dintre care am reusit cu greu sa ne hotaram sunt :

1. LONDRA

http://www.anordestdiche.com/wp-content/uploads/2013/03/londra.jpg

Minunata capitala a Regatului Unit, cunoscuta presupun majoritatea oamenilor de pe pamant, are o populatie de aproximativ 8 milioane de locuitori, si imi place sa cred ca cel putin pe atatea lucruri care trebuie vazute si vizitate. De cand eram un biet ţânc visam sa vizitez acest oras spectaculos, cu o istorie imensa. Iar acum E-Avion imi oferea sansa la un pret incredibil de mic.

http://static1.geniustravel.ro/user/content/londra-5.jpg http://www.zepelintour.ro/upload_oferte/22309-londra-city.jpg

2. Amsterdam

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02345/Amsterdam_2345293b.jpg

Desigur, pe locul 2 in lista noastra a fost si micul sejur la Amsterdam, un oras pe care am pus ochii de ceva vreme, se spune ca acolo distractie este in toi, insa asta nu ne-a atras atat de mult precum arhitectura acestui splendid oras. Avand in vedere ca Anglia am mai vizitat-o, era un motiv in plus pentru a cunoaste cultura unei noi tari.

http://www.kleinefabriek.nl/wp-content/uploads/2013/11/adam-adam.jpg http://www.expatica.com/upload/casey/AMxmarkets.jpg

3. Milano

http://www.designboom.com/wp-content/uploads/2013/02/first11.jpg

In alta ordine de idei, venea Craciunul, iar Milano este foarte cunoscut pentru magazinele renumite dar si pentru reduceriile colosale de care au parte magazinele.Iar aici iarna nu este atat de rece precum in tariile nordice. Aceasta excursie a fost demna de a fil luata in considerare datorita pretului mic, oferit de E-Avion.

http://www.greece2000.free.fr/Milano%20001.jpg http://web.sbu.edu/theology/bychkov/milano.jpg

Intr-un final, ne-am hotarat sa mergem atat in Londra , cat si in Milano , datorita preturilor foarte mici ale pachetelor de vacanta.

Devino fan-ul paginii E-avion si descoperi super oferte de Black Friday.

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube