Tuesday, January 20, 2015

Did you know?

Posted by Unknown | 1:10 AM Categories:
Consider ca acest video clip are intentia de a atrage atentia asupra evolutiei in materie de tehnologie si nu numai. Am ajuns la concluzia ca generatia noastra evolueaza mult mai repede decat au evoluat generatile de acum 40-50 de ani, desi toate acestea au dus la tot ceea ce se intampla in ziua de azi.

     Populatia creste semnificativ, exact cum ne relateaza si video clipul, sunt nascuti zi de zi mii de copii. Limba engleza are un numar tot mai mare de vorbitori. Indienii incep sa de-a nastere geniilor si nimeni nu poate contesta asta. Insa parerea mea este ca factorul cel mai important in toate aceste rezultate excelente este ‘Internetul’.

          El face parte din viata noastra, socializarea pe baza internetului a ajutat foarte mult la raspindirea limbii engleze pe glob, a deschis noi porti copiiilor din India, pe baza internetului au fost descoperite locuri de munca sau chiar afaceri la care parintii nostril nu ar fi indraznit sa se gandeasca acum 20 de ani. Probabil nici un om de pe planeta nu s-ar fi gandit vreodata ca poate traii, poate aduce o paine, intre ghilimele, de pe urma internetului, in casa. Multi fac asta chiar din dormitor la aceasta ora, stand la laptop-ul lor in timp ce noi dezbatem acest subiect.

           Un factor important in viata noastra a devenit si telefonul, sincer nu cred ca important este termenul care il caracterizeaza, indispensabil ar fi mai correct. Chiar acum unii dintre voi cititi acest articol de pe smartphone sau tablet, ori vorbiti prin mesaje, telefonul a devenit asa cum imi place mie sa spun, la fel de important precum hainele. Fara haine te simti dezbracat, gol, neajutorat…la fel si fara telefon te simti singur, neajutorat , parca rupt de realitatea care te inconjoara.

Revenind la oportunitatiile parintiilor nostril, ele erau putine, ei la varsta noastra presupun ca se gandeau ca dupa ce aveau sa termine liceul sau facultatea, unde sa mearga la munca. Ei bine noi, generatia computerizata nu ne gandim neaparat unde vom merge sa muncim, noi avem puterea de a da nastere unui nou post de munca, unei noi afaceri ne mai intalnita in lume.


Video-clipul ne mai arata ca o multime de cupluri din U.S s-au intalnit si chiar indragostit online…sincer  nu sunt de parere ca poti sa iti intalnesti jumatetea, pe internet. Dupa poza de profil de pe facebook nu te loveste Cupidon cu sageata. Insa asta explica rata divorturilor mari din State.


0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube