Thursday, October 16, 2014

Ai fost vreodata intr-un cazino? Ai jucat vreodata ceva in cazinouri? Daca nu, atunci de ce judeci persoanele care au facut-o?

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201208/w728/casino_67130800.png

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care i le-am adresat prietenei mele cele mai bune, care atunci cand a aflat ca am mers si eu la cazino mi-a spus ca sunt un distrus, ca doar oamenii lipsiti de caracter merg in locurile acelea si ca am sa devin un ratat.

Am fost confuz, nu intelegeam de ce a reactionat asa. Era pentru prima data cand fusesem intr-un cazino, si sincer sa fiu, mi-a placut. Nici macar nu pierdusem bani, sau cel putin nu pierdusem din banii mei. Fusesem cu verisoara mea, fondurile ei la acea vreme erau imense. Am ales sa joc blackjack , deoarece acesta era jocul pe care-l jucam de mic cu fratele meu. Ideea jocului este simpla, trebuie sa faci 21 de puncte ca sa castigi, sau cel putin sa te apropri cat mai mult, iar daca ai trecut de cele 21 de puncte esti bust.

A fost o noapte buna, am plecat de acolo cu aproape 300 de lei, insa pentru prietena mea nu a contat. Spunea ca asa incepe sa se distruga un om, ca jocul asta va deveni o opsesie pentru mine si voi deveni un amarat de golan. Ne-am certat destul de rau atunci, pentru ca eu stiam ca a fost doar o chestie de moment, ca nu am sa ma mai intorc prea curand intr-un cazino.

Dupa ce nu vorbisem cu ea o luna, in mintea mea au inceput sa apara cateva semne de intrebare: De ce a reactionat asa? Care este problema ei cand vine vorba de cazinouri? Dupa ce am facut cateva zile pe detectivul, am aflat ca tatal ei avea o problema cu jocurile de noroc atunci cand ea era mica. Obijnuia sa isi cheltuiasca o buna parte din salar la ruleta sau mai stiu eu ce jocuri de noroc.

http://st.agora.md/news/big/perchezi%C5%A2ii-la-9-cazinouri-din-chisinau--oamenii-legii-au-ridicat-toate-aparatele-de-joc-si-peste-25-000-de-lei-1406980261.jpg

Dupa ce am aflat asta, am realizat de ce prietena mea a reactionat atat de urat. Am discutat totul cu ea si mi-a povestit cum tatalui ei ii trecuse aceasta manie. De cand a descoperit cazinourile online prefera sa stea in fata  calculatorului, joaca foarte rar pe bani, prefera sa joace pe puncte, iar atunci cand pierde isi da seama cand sa se opreasca. El spune ca este mult mai usor sa joci de acasa din pat, nu mai este acea presiune pe umerii tai, cand stii ca o multime de oameni este cu ochii pe tine, iar faptul ca joaca de pe calculator il ajuta sa-si dea mult mai usor seama ca este doar un joc care merita jucat din placere.

Din pacate majoritatea oamenilor sunt de parere ca odata ce ai inceput  sa joci jocuri de noroc, viata ta este ruinata. Eu ii contrazic, sunt convins ca daca mintea ta este clara si dispui de o anumita "educatie" a jocurilor de noroc, poti avea mult mai multe avantaje decat dezavantaje.

Anul acesta ma pregatesc pentru examenul de la facultate, si sincer sa fiu, cea mai buna relaxare dupa o zi lunga de invatat, este putin poker sau blackjack online.


Voi ce parere aveti despre cazinourile online?

Ce credeti despre cazinourile din Romania?

Si probabil cea mai importanta intrebare, cat de mult ati castigat/pierdut la jocurile de noroc?

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube