Monday, August 4, 2014

Outfit ori gadget?

Posted by Unknown | 5:57 PM Categories:
http://img.wonderhowto.com/img/37/81/63482298645469/0/create-steampunk-persona.w654.jpg
Intotdeauna cand vine vorba de a pleca de acasa, primul lucru care ne rasare in minte este "Cu ce o sa ma imbrac?". Este un fapt care nu poate fi contestat, dar asta nu inseamna ca toti oamenii gandesc la fel.

Eu spre exemplu, in loc sa-mi bat capul cu imbracamintea si sa incerc intr-un mod disperat sa devin cat mai fashion, aleg sa ma axez pe accesorii. Desigur, atunci cand spun accesorii nu ma refer banalitatile pe care oricine le poarta. Am fost  in cautarea unui accesoriu cat mai deosebit pentru o lunga perioada de timp, si nimic. Pana de curand, cand la QuickMobile a ajuns noul Nike Fuel band.

http://static.quickmobile.ro/cs-photos/products/original/nike-fuel-band-black-size-s-345.png
Eram in cautarea a ceva cool,   care sa imbine casual-ul cu sportul, iar acesta le face pe toate. Practic, pot sa merg dimineata sa alerg inainte de a merge la servici, iar daca din intamplare imi uit bratara fitness pe mana dupa aceea, nu va exista nici o problema. Deoarece este un element care nu iese in evidenta intr-un mod rau, ci doar unul placut, si va spun din proprie experienta, aceasta bratara nu strica imaginea niciunui costum.

Chiar daca nu prea ma inspir din revistele de tip lifestyle atunci cand aceasta minunata bratara a fost lansata pe piata, am stiut ca a fost conceputa pentru cei ca mine. Cei care au un stil de viata alert, si nu tin cont de fiecare amanunt care-i priveste.

Un alt accesoriu must have  este si Camera Video Oregon Sport . Eu nu prea sunt pasionat de capturarea unui moment intr-o poza sau video, insa camera aceasta pur si simplu este geniala. Rezista pana la 20 de metri sub apa.

De vreme ce asortarea tinutei cu Oregon Sport Camera este putin mai grea, insa nu imposibila, asortarea outfitului cu acest gadget este 100% un lucru posibil. Culoarea neagra este un avantaj indiscutabil, marimea este din nou un plus in favoarea acestuia. Pe scurt, este imposibil sa nu gasesti cel putin o tinuta care sa se asorteze cu acesta.

Recomand cu mare placere oricui aceste doua produse. Sunt convins ca va face viata mai usoara fiecarui individ care este in graba si oricarui pasionat de imortalizat momente.

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube