Friday, July 25, 2014

Photofancy Review

Posted by Unknown | 4:48 PM Categories:
Esti pasionat de fotografie? Esti la inceput de drum si "foto-lumea" ti se pare prea grea? Ei bine PhotoFancy este raspunsul!



Pro:
- structura site;
- calitate munca;
- asistenta gratuita;
- magicname;
- editare poze online;
- colaje foto;
- 10% reducere fan Facebook;
- distribuire online/printat gratis;


Contra:

-still searching;


Review:

Inca din 1829 cand Niépce a creat prima fotografie, era un lucru clar ca acestea vor deveni o parte din viata noastra. Este una dintre cele mai geniale descoperiri, care ajuta societatea pana si in ziua de azi, si se afla intr-o evolutie continua.

Magia de a opri timpul in loc, intr-o imagine, magia care-ti ofera posibilitatea de a o revedea exact clipa aceea, la nesfarsit. In timp, s-a creat o adevarata afacerea din fotografie, de la luna la luna apar aparate de fotografiat tot mai performante, tehnologia avanseaza intr-un ritm demential, toti fotografii sunt in cautarea fotografiei perfecte, iar pentru ca o fotografie sa fie perfecta fotografii profesionisti folosesc programe de editat.

Ei bine, pentru noi, cei de rand, care nu dispun de aparate profesioniste de fotografiat si nici nu stim sa manevram programele atat de complicate, pentru editarea pozelor, pentru noi exista PhotoFancy.

Cu un site extrem de bine structurat, care-ti permite editarea pozelor exact asa cum iti doresti, oferandu-ti cadre, efecte, etc..., totul gratuit. Nu te costa nici macar un banut sa-ti transformi o simpla poza in una cel putin semi profesionista.



In acelasi timp, acest site ofera si prelucrare de imagini, colaje foto, distribuire online cat si printata, toate acestea gratuite.

Ai spune ca celor care au inventat acest site nu le iese nimic, dar nu este asa. Pentru niste preturi modice, as spune eu, PhotoFancy ofera si accesorii personalizate, decoratiuni, tricouri imprimate, etc.. Acestia dispun de o gama larga de produse si servicii, iar la o singura aruncare cu privirea pe site-ul acestora, realizezi importanta fotografiei in vietiile noastre.

Recomand cu  deosebita placere acest site, fiind unul plin de informatii si lucruri utile, care reuseste sa iti introduca o stare de fericire in suflet, si te face sa realizezi ca varietatea posibilitatilor de cadouri pentru cei dragi este aproape infinita.

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube