Friday, December 27, 2013

ROXANA BABENCU

Este imposibil sa nu fi auzit zilele acestea acest nume, incepand de la TV, Radio, Facebook, Vloguri, etc.. Toata lumea dezbate acest caz. As spune ca este o batalie pro si contra, care nu se mai opreste.

In caz ca nu esti la curent cu BREAKING NEWSurile de mare senzatie, uite cum sta treaba:

Roxana Babencu este o fetiscana de 15 ani din Constanta, care si-a facut parintii foarte mandrii dupa ce a iesit de la un bal al bobocilor , putin turmentata, si a plecat acasa impreuna cu 6 natingi, care fara dubii si-au descoperit barbatia in acea noapte de neuitat. Va puteti imagina ce a rezultat in acea seara , in camera acelei fete, care cu siguranta visa la cai verzi pe pereti, in timp ce acei "diboli" in calduri, aratau cat de mult au invatat din emisiunile de reproducere de pe Discovery. Daca nu reusiti sa va imaginati ce a rezultat, ei bine va spun eu. Cele 6 creaturi, printre care si un emo, care a gasit in acea fata un motiv pentru a nu-si taia venele, au batjocorit-o in ultimul hal, ba mai mult, au si filmat si fotografiat totul, pentru a dovedi prietenilor lor, ce inseamna sa fi un adevarat mascul.

Sincer, nu cred ca este primul incident de acest gen din Romania, insa este primul de care se face atata valva. Cu siguranta ca nici fata aceea nu este inocenta, insa felul in care au procedat acei bufoni a fost total gresit.

Asadar, aceste fiinte lipsite de minte, mandrie si caracter, sunt o parte minuscula, ba chiar nesemnificativa a generatiei din zilele noastre. Acea fata este un simbol pentru cel putin 85% din fetele din ziua de azi, pentru care facebook-ul este o a-2-a casa, si care nu mai stiu sa isi evidentieze frumusetea interioara, insa stiu sa-si mascheze cat mai bine exteriorul prin kilograme si litri de creme si farduri. Iar acei purtatori de penis, carora le ejaculeaza creierul doar tampenii in cap, sunt produsul acelor Robin Hood maronii, care cresc printre noi si arata ca femeia nu este nimic mai mult decat o bucata de carne asupra caruia ei au dreptul de viata si de moarte.

Realizezi cata minte are aceast popor doar la o simpla cautare pe youtube sau google cu numele fetei. Vei gasi  cantece, parodii, interviuri pana si fourm-uri cu acest topic...Aceasta fata a reusit sa fie un fel de Gangnam Style al Romaniei, intr-un timp foarte scurt.

Este adevarat ca trebuie sa ii fie rusine pentru ceea ce a facut, si cineva, adica parintii ei sa ii aplice niste pedepse zdravane, insa nu cred ca lumea ar trebuii sa inceapa sa faca asa mare caz de necazul altuia.

In poza de mai jos aveti un simpul exemplu despre cat de mult este in stare sa proceseze un creier al unui individ din aceasta generatie.
  

Observati cu cata mandrie a spus 'DragonulRed' :"Uploadat de mine". Cu siguranta aceste specimene nu sunt pe cale de disparitie, cu siguranta....

4 comments:

  1. Eu cred ca parerea ta e partinitoare.
    La varsta de 15 ani toti tind spre extreme si placeri de moment.
    Ambele parti sunt vinovate.
    Iar daca stai un pic si gandesti tot ce s-a intamplat in acel "incident" era de asteptat. Peste tot se gasesc clipuri postate pe internet despre tot felul de persoane si intamplari. Iar daca u crezi ca fetele sunt cuminti inseamna ca trebuie sa mai cresti sau sa mai iesi afara din cand in cand (mai exact fetele trebuie sa aiba eu un grad de discretie mai mare).
    Singura diferenta este ca unii mai au si putina empatie fata de altii si se gandesc la posibilele urmari .
    Pe scurt : ei nu fac diferenta intre probleme si glume, ea nu stie care pot fi consecintele oricarei decizii si nimeni nu are minte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna, in primul rand multumesc ca ti-ai lasat parerea intr-un comentariu.

      Am realizat de mult caracterul "murdar" pe care tind sa-l aiba o anumita majoritate dintre fetele din ziua de azi. Insa, imi permit sa te contrazic si sa spun ca exista si fete cuminti, care prefera sa isi arate frumusetea interioara, in afara cluburilor, fara sa iasa in evidenta printr-un comportament cat mai rebel, sau prin lucruri nefiresti. Dar nu vreau sa dezbatem lucrul acesta.

      Ceea ce vreau sa spun este ca , da , acest articol este putin partinitor, dar nu vreau in nici un caz sa-i iau apararea fetei, insa acei baieti consider ca au o mult mai mare vina, decat ea, care era singura, beata si poate drogata, in acea seara. Ei erau 6, drintre care cel putin unul putea sa realizeze ca ceea ce fac nu este bine.

      Oricum, ceea ce incerc sa evidentiez in articol este lipsa de maturitate si de minte a unui procentaj exagerat de mare din aceasta generatie.

      Delete
  2. Daca cretinii dupa net nu inceteaza sa o batjocore , intr-un final se va sinucide...

    ReplyDelete

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube