Monday, December 30, 2013

http://kikiandtea.com/wp-content/uploads/Makeup.jpg

Oricine probabil ca viseaza sa devina faimos, inca de mici ne dorim sa avem un succes cat mai urias atunci cand vom creste mari. Unii baieti poate ca-si doresc sa devina sportivi , actori sau Super-Man, pe cand idealul fetelor este doar acela de a avea succes pe toate planurile, iar foarte multora aceasta dorinta li se indeplineste.

 

Daca cu ceva vreme in urma, doamnele in devenire stiau ca tot ceea ce trebuie sa faca pentru a ajunge intr-un loc cat mai sus in societate, era sa invete si sa fie descurcarete ori cele  care doreau doar sa fie neveste, aveau doar obligatia sa aiba cat mai bine grija de sot si de familie, in ziua de azi tinerele domnisoare si-au cam schimbat mentalitatea.                   

Ele stiu ca trebuie sa fie tot timpul aranjate, cat mai dichisite, cu fiecare aparitie trebuie sa impresioneze lumea din jur, iar daca este posibil, sa fie un Fasion Icon

 

 Desigur, datorita faptului ca internetul este un izvor de cunostinte neincetat, acestea au avut si de unde sa se inspire. Normal, modelul American , ca doar ce naiba, nu o sa incerce sa vina vreun pusti cu ceva original, care sa-l reprezinte intru totul, ceva MADE IN ROMANIA. Asa ca tinerele noastre super modele in devenire, au urmarit chestii de genul : Bethany Mota , StilaBabe09, Missglamorazzi

  Ei bine, asa au rasarit peste noapte, zeci de stupizenii de videoclipuri de genul : 



Ok, inteleg ca lumea a ajuns in stadiul in care isi cauta pe net pana si ce ciorapi sa-si ia dimineata in picioare, insa asta cam intrece limitele. Da o mare parte din utilizatorii de pc din Romania sunt copii, si este de inteles ca ii fascineaza tot ce gasesc pe internet, insa ei ar trebuii sa se limiteze doar la jocuri si cam atat.

http://www.wealthysinglemommy.com/wp-content/uploads/2013/12/mother-daughter-makeup-feminism.jpeg 
Mi se pare ridicol, ba chiar prostesc ca atunci cand intru pe youtube sa gasesc o tanca de 10 ani, care-mi prezinta colectia ei de machiaje, sau ce lucruri minunate are ea in geanta ori de ce coafura ai nevoie  cand mergi la scoala. Ne mai miram ca rasar peste noapte pitipoance cu juma' de neuron handicapat si ala, care apar la Capatos in emisiune, sau mai stiu eu pe unde... Daca la 10-11 ani, fetitele din ziua de azi, in loc sa se joace cu papusile, sa se uite la desene si sa invete, isi petrec ore in sir in fata unui calculator, filmandu-se cu un webcam vai de mama lui, aratand cat de dive sunt ele, ca mai apoi sa mearga la scoala pregatite precum pentru o prezentare de moda, atunci nu este de mirare de unde sporeste prostia in tara asta


Intrebarea mea este, oare ce fac acei parinti in tot acest timp? Lor li se pare normal ca bietul lor copil, care deabia a invatat cum sa se stearga la nas cum trebuie, sa-si expuna viata intr-un material video pe internet?

Ne mai miram ca demnitatea femeii a scazut atat de drastic? 

Pe chipul unei fetite de aceasta varsta, ar trebuii sa se citeasca inocenta si bunatatea, nu deabia sa reusesti sa-i vezi ochii din cauza genelor gigantice, colorate precum un curcubeu,   si fata sa-i fie plina de straturi de mizerii superficiale. In loc sa viseze la cum sa ajunga cea mai ravnita vedeta din tara asta, mai bine ar incepe sa puna mana sa invete, si sa acorde mult mai mult interes unei drame citite intr-o carte decat uneia de pe Facebook.

Desigur ca mai sunt si alte specimene precum acesta:


 Care are aproape tot ceea ce-i trebuie in acea geanta, doar creierul nu il mai gaseste...Cu siguranta creierul ii este foarte bine asezat in unul dintre sifonierele ei, sigilat intr-o cutie cu fundita, inca nou, nefolosit.

 In concluzie, Virusul Vlogger trebuie distrus cat mai repede din corpurile acestor mici vietuitoare, aflate in drumul lor spre faima.

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube