Sunday, November 10, 2013

The To Do List

Posted by Unknown | 2:32 PM Categories: ,


            Fără doar si poate cel mai scârbos film...


INTRODUCERE

 Ce trebuie să ÅŸtii înainte de a face dragoste pentru prima dată? Cu toÅ£ii ne confruntăm în adolescenÅ£a cu diferite probleme de cunoaÅŸtere, mulÅ£i dintre noi nu suntem mulÅ£umiÅ£i de ceea ce facem, de cum arătam ÅŸi suntem invidioÅŸi pe ceea ce are celălalt. Iar asta poate duce la gesturi extreme.

SCURT REZUMAT

 La fel este ÅŸi cazul lui Brandy Klark (Aubrey Plaza), care este o elevă silitoare, ce ÅŸi-a dedicat viaÅ£a ÅŸcolii. Ajunsă însă în pragul începerii colegiului ÅŸi îndrăgostită de Rusty Waters (Scott Porter) cel mai sexy băiat din acea vreme, ea realizează că deÅŸi toată viaÅ£a ÅŸi-a petrecut-o studiînd, nu cunoaÅŸte nimic despre arta sexului. AÅŸa că se decide ca în acea vară să facă tot ceea ce este necesar pentru a fi pregătită pentru prima sa noapte de amor. ÃŽntemeiează o listă cu tot ceea ce crede ea că va trebuii să experimenteze , ÅŸi începe să pună totul în practică, folosindu-se de prieteni ÅŸi de necunoscuÅ£i, ea începe să aibe parte de cele mai greÅ£oase lucruri în materie de sex. Iar în scurt timp trece de la stadiul de fetiţă cuminte ÅŸi silitoare , la femeie uÅŸuratică , ba chiar curvă. ÃŽncepe să-ÅŸi piardă prietenele ÅŸi singurul băiat care o dorea cu adevărat Cameron (Johnny Simmons). ReuÅŸeÅŸte să îşi piardă virginitatea cu Rusty însă realizează că nu este deloc aÅŸa cum îşi imagina ea.

OPINIE PERSONALÄ‚

Opinia mea despre acest film este că e o mare pierdere de timp. Probabil ca puştii de 12, 13 , 14 ani ar savura o asemenea oroare cinematografică, însă orice persoană normala, care are cel puţin un neuron s-ar simţi dezgustată. Tot scenariul filmului este alcătuit din scârboşenii cu tentă sexuală, care arată că din nou americanii aruncă banii pe fereastră pentru o peliculă lipsită de sens. Cast-ul nu este unul slab dar nici deosebit de bun (Vezi mai jos) . Fiind un fan O.C (Rebeli in California), faptul că Rachel Bilson joacă în acest film, m-a motivat să îl urmăresc, sau mai bine zis, să-mi pierd o oră din viată, pentru că atât am rezistat, uitându-mă la un film semi-porno pentru copii. Sunt foarte "sigur" că orice adolescentă virgină la varsta de 18 ani, nu îşi doreşte nimic mai mult decât să experimenteze majoritatea tipurilor de sex cu o grămadă de străini, pentru ca în final să poată să îşi piardă ceea ce are mai de preţ cu un cretin gogoman.

CONCLUZIE
ÃŽn concluzie rămane la aprecierea fiecăruia dacă merită să urmărească acest film sau dacă este bun iar eu greÅŸesc. Filmul mi se pare o prostie foarte costisitoare, dacă ne gândim ca la bugetul de 1 milion ÅŸi jumătate de dolari, dar având în vedere că Maggie Carey este la primul film pe care l-a scris si  pe care l-a avut ca ÅŸi director . Sunt convins că majoritatea "masculilor" nu doar celor din România , ci ÅŸi celor de afară, le-ar face o deosebită plăcere să cunoască un asemenea tip de fată. Care să te lase să îi faci orice doreÅŸti strict din motive ˇştiinÅ£ificeˇ. ÃŽnsă până să o cunoaÅŸteÅ£i mulÅ£umiÅ£i-vă doar cu ceea ce aveÅ£i.



The To Do List  

(Sursă : Wikipedia)  


Directed by Maggie Carey[1]
Produced by
Written by Maggie Carey[1]
Starring
Music by Raney Shockne
Cinematography Doug Emmett
Editing by Paul Frank
Studio
Distributed by CBS Films
Release date(s)
  • July 26, 2013
Running time 104 minutes[2]
Country United States
Language English
Budget $1.5 million[3][4]
Box office $3,566,225[4]     


0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube