Friday, April 4, 2014

Despre Android si Samsung-ul de astazi

Posted by Jucarii | 8:39 PM Categories:
Saptamana trecuta am primit primul salariu in urma angajarii ca inginer electrotehnist. Am decis imediat sa imi cumpar un sistem de boxe pentru calculator deoarece de multi mi doream asa ceva si nu gaseam banii necesari. Acum ca in sfarsit imi permit mi-am cumparat cel mai performant sistem de pe piata. L-am montat si am inceput sa scult muzica foarte tare fara sa ma gandes ca s-ar putea sa suprasolicit calculatorul. Imediat placa de sunet a cedat, s-a ars si am ramas si fara calculator si fara muzica.

Acum sunt in cautarea unui mini pc android pentru ca am auzit ca sunt destul de performante si eficiente. Multi m-au sfatuit sa imi cumpar o tablet iar eu nu stiu ce sa fac momentan. Am tot cautat pe internet Samsung galaxy tab 3 pret ca sa imi fac o idée cam de cati bani ar trebui sa fac rost pentru a cumpara asa ceva. In cele din urma, dup ace am cerut parerea si unor specialist, am decis ca din urmatorul salariu sa imi cumpar o noua placa de sunet sis a o inlocuiesc pe cea veche si arsa astfel reparand si calculatorul si putand sa ma bucur din nou si de sistemul pe care am dat o multime de bani.

Acum a ajuns curierul cu placa de sunet si o sa o montez. Abia astept s vad daca o sa functioneze si daca sistemul o sa se auda si mai tare ca inainte. De data aceasta sunt sigur ca nu o sa mai exagerez si o sa am grija de piesele calculatorului meu.

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube