Tuesday, September 4, 2012

The Expendables 2

Posted by Unknown | 1:19 PM Categories: ,

                            Eroi de  Sacrificiu 2



Domnul Church (Bruce Willis) reuneste gasca de eroi de sarificiu, Expendables, pentru o misiune care ar trebui să fie floare la urche si să le aducă niste bani în buzunare, însă unul dintre cei din echipă Bill The Kid (Liam Hemsworth) moare în timpul misiunii. 
Ceilalti eroi de sacrificiu pornesc o actiune răzbunătoare care îi expune unor mari riscuri. Ei vor merge pe teritoriul inamic si vor ajunge să dea piept unor neasteptate forte amenintătoare.

                  Simon West unul dintre marii regizori de la Hollywood este regizorul si acestui film.Are 51 de ani iar printre cele mai importante realizari pot fi enumerate: ''Con Air- Avionul Condamnatilor''(1997) ; ''Lara Croft: Tomb Rider'' (2001) ''The Cape'' (2011) ''The Mechanic-Mecanicul'' (2011).
      Safe 2012
Dupa cum stim cu totii nu doar distributia face totul, insa in acest film nu se poate sa  nu iti atraga atentia actori veterani precum Bruce Willis, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Li, Jason Statham si multi altii."The Expendables 2"  il aduce in atentia publicului si pe Liam Hermsworth (Bill the Kid) un actor din noua generatie care are onoarea de a juca alaturi de cei mai buni actori de actiune din ultimi 40 de ani.
                   Scenaristi Richard Wenk ''The Mechanic-Mecanicul'' ; ''16 Blocks (2006)"; Sylvester Stallone ''Rocky'' ; "Rambo First Blood(1982) "; Dave Callaham  "Horsemen (2009)" ; "Eroi de Sacrificiu"; Ken Kaufman "Space Cowboys"; "Curious George"; David Agosto.

                   "The Expandables-Eroi de Sacrificiu (2010)" a fost o doza de actiune si spectacol la un loc."Eroi de Sacrificiu 2" vine poate cu putin mai multa actiune, Protagonisti isi joaca rolurile foarte bine exact  cum ne asteptam.Cascadorii spectaculoase si  filmari splendide. Este o combinatie perfecta spun eu intre comicitate si actiune.
  
        Bugetul acestui film a fost de 100,000,000 $ iar incasarile in primul weekend au fost de 28,591,370 $ iar cele totale pana in acest moment sunt de 66,160,000 $ , acest film are sanse mari sa devina daca nu este deja cel mai bun film de  actiune.

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube