Thursday, May 15, 2014

bePrecious mi-a salvat ziua!

Posted by Unknown | 11:45 PM Categories:
Be Precious

Este o poveste incredibila! Nu mi s-a mai intamplat niciodata! Stiu ca asta sta in gena masculina, insa eu credeam ca nu pot sa am asa ceva!


Totul a inceput precum o zi linistita. M-am trezit dimineata, am mers la cafea, in bucatarie, unde ma astepta scumpa mea sotie. Sunt casatorit de 20 de ani, insa inca si acum parca mai suntem la inceput. Descoperim lucruri noi despre noi insine zi de zi. Ba mai mult, nimic nu se poate compara cu sentimentul acela pe care-l ai, atunci cand iti realizezi ca te-ai maturizat , ai crescut, ai trecut prin viata impreuna cu persoana iubita.

Insa ajunge cu atatea dulcegarii, era 7:30 dimineata, intr-o zi de vineri. Data de 13. In acest an s-a dovedit a fi fatala aceasta data. Imi beam cafeau impreuna cu sotia, ca de obicei. In scurt timp am mers spre munca
amandoi. Ea lucreaza la spital, si era pe schimbul de dimineata, eu ca si contabil la o mica firma.


In drum spre birou, uitandu-ma prin vitrine, asa , de plictiseala, zaresc un magazin plin cu bijuterii. Atunci am realizat cat de rau am dat-o in bara. Era aniversarea noastra de 20 de ani de casatorie. Ma simteam groaznic, insa era prea tarziu.

Am ajuns la birou, mai posomorat ca niciodata. Colegul meu cel nou, un pasionat al gadget-urilor, si-a data seama ca am o problema. I-am explicat iar el a  venit cu cea mai grozava idee posibila. Avand in vedere ca bani cash nu aveam la mine, si sa lipsesc de la birou neasteptat nici nu se punea problema, el mi-a propus sa-i cumpar ceva online.

Toate minunate, pana in momentul alegerii unui cadou. Trebuia sa fie perfect. Primul gand a fost , desigur bijuterii , singurul lucru de care cu siguranta femeile sunt multumite.

Eu, zgarcit din fire, si nu foarte inspirat, am aruncat o privire la cele simple, cu preturi mici. Colegul meu insa mi-a explicat ce importanta uriasa avea aceasta zi, desi eram perfect constient. Asa ca am ajuns sa cautam pe site-ul bePrecious bijuterii din argint cu pietre pretioase si semipretioase.

Am gasit un inel superb, care la final de zi, s-a dovedit magnific.  

Va spun, nimic nu este mai pretios, decat o bijuterie de la bePrecious!

0 comentarii:

Post a Comment

  • RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube